Revolution

Vandaag weer eens lekker de tijd om met de theezakjes bezig te zijn. Zo ook een aantal Revolution doosjes. Ik dacht dat ik al deze smaakjes al had, dus de doosjes lagen al een tijdje in een bakje te wachten om nog even na te kijken en dan konden ze in de ruildoos. Dat dacht ik dus, maar dit gaat niet door. Mijn hele verzameling doosjes bestaat uit doosje met ©2005 en nu heb ik ze van ©2006 en ©2007. De doosjes zijn verder helemaal hetzelfde behalve deze tekst onder de streepjescode. Misschien wisten jullie dit allemaal al, ik dus niet. Dus voor mij een meevaller van 8 nieuwe doosjes in de verzameling. Weten jullie trouwens of er ook doosjes zijn met ©2008?

Denk om de jaartallen

Reacties

Dat wordt weer zoeken dus.
In mijn verzameling ook doosjes van 2005, 2006 en 2007 (kom ik nu achter)
Wist jij dat er nummers op de doosjes staan?
Zou dit betekenen dat er van elke smaak tig nummers zijn?

Ciny 20-07-2008 @ 21:11

Ja, daar kwam ik dus ook achter, heerlijk zo blijven we dus bezig. Ik had alle doosjes uit 2005, ooit in 1 keer met iemand geruild en altijd als ik de doosjes zag dan liet ik ze links liggen totdat ik afgelopen winter een met collega’s ging eten en daar de Revolution doosjes op tafel kwamen en ik ze mee nam om te ruilen, is dus maar goed dat ik ze even goed bekeek, blijkt toch dat we weer verder kunnen met het verzamelen.

Maria 20-07-2008 @ 21:42

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 16 =