Ruilen in Friesland

Zomaar een donderdag middag, heb nog steeds vakantie en dus eindelijk eens alle tijd voor hobbies, vrienden en al die andere dingen die het leven zo leuk maken. Had nog een enveloppe met 25 zakjes in Tjalleberd liggen en die kon dus mooi gehaald worden. Nog even de laatste dubbelen mee en een klein bakje met van alles wat. Maar je weet het nooit, misschien zat daar net weer dat ene oude zakje in wat je nog mist in een serie. Tegen kwart over 2 ben ik op de plaats van bestemming. Wat een prachtige straat, mooie huizen, oude bomen. Dit is vast een gebied waar mensen wonen die van het leven houden en genieten van de natuur. De deur zwaait gelijk open en de gastvrouw komt reeds naar buiten. De doos met spullen uit de auto en dan kan het beginnen. Maar eerst even bijpraten en het weer bespreken, want het regent ondertussen behoorlijk en ik wil graag de mooie tuin ook nog bezichtigen. Maar alles lukt, ze heeft in mijn wonderdoos toch nog even weer 34 zakjes gevonden. Ik bij haar ook nog weer 27 plus natuurlijk de 25 die er al lagen, we horen weer allerlei theeweetjes. En de prachtige tuin is ook bewonderd. Wat heerlijk om zo te wonen. En voor je het weet is het dan al weer 6 uur geweest en ga ik weer richting het Grunneger Laand. Ciny en Klaas, hardstikke bedankt voor de leuke middag.

Net weer die ene die ik nog mis, gedronken en geruild

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 16 =