Hulp gezocht

De meeste onder de theezakjes fanaten zullen onderstaand zakje wel herkennen. De zakjes van Mr Perkins, die gelijk zijn aan de Westcliff zakjes. Maar wie kan mij vertellen hoeveel er van deze serie zijn van Mr Perkins? Ik heb er nu 4, kom ze ook niet zo vaak tegen op beurzen maar ik vermoedt dat er wel meer zijn. Wie kan me helpen?

Reacties

Ik heb er in totaal 7 zakjes.
Maar hoeveel hier van zijn weet ik ook niet.
Ik heb deze smaken:
erdbeer,himbeer/zitrone,limette,brombeer/himbeer,multifrucht,heidelbeer/vanille,kirsche/banane.

José 15-07-2008 @ 19:29

In totaal heb ik 9 zakjes.
Dezelfde smaakjes als José en dan nog:
Blutorange en Johannisbeer/Kirsch.
Maar helaas niets dubbel!!!

Ciny 15-07-2008 @ 20:22

Hier heb ik dus nog al wat reacties op gekregen en daar ben ik ook heel blij mee, zo weet ik in elk geval waar ik naar op zoek moet en de bovenstaande dames kunnen ook zoeken, want die missen ook enige zakjes. Of is er misschien iemand die zegt, er zijn er zelfs meer dan 10 zakjes. Deze persoon verzoek ik dan vriendelijk om te reageren.
Ik bezit in elk geval
Brombeer / Himbeer
Erdbeer
Himbeer / Zitrone
Kirsch / Banane

Dan zijn er nog de volgende
Blutorange
Heidelbeer / Vanille
Johannisbeer / Kirsch
Limette
Marille
Multivrucht.

José, Ciny en Elly bedankt.

Maria 18-07-2008 @ 11:22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + negentien =