Nog 4 dagen werken

Eindelijk begin ik weer wat tijd te krijgen voor de theezakjes, heb denk ik vandaag weer een 100 kunnen toevoegen aan de verzameling en netjes verwerkt in de excel lijsten. Nu nog 4 dagen werken en dan eindelijk vakantie, ga ook gelijk weg en hopelijk kom ik dan ook wat leuketheezakjes tegen. Zit heel centraal en hoop in zowel in Belgë, Duitsland als Nederland weer iets te scoren. De vakantie zakjes beginnen ook binnen te druppelen. Nu weer iets uit Tsjechië. Maar de meesten zullen nog vertrekken en ik hoop dan maar weer dat iedereen aan me denkt. Kijk even rond in de ontbijtzaal en als je helemaal niet weet wat je mee moet nemen, mail me nog eventjes en ik kan je wel wat namen noemen waar naar je mag uitkijken. Fijne vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 10 =