Steenbergen, here we come

Zaterdag is het dan weer zo ver, samen met nog 2 theefreaks gaan we om 6 uur (vreselijk wat een tijd), richting Steenbergen. Via de polder, Almere, Utrecht, Rotterdam. En als we dat hebben gehad, dan bijna naar het Zeeuwse land. Menigeen die dit leest zal denken, ze zijn gek daar in het noorden. Maar het is altijd een hele leuke dag, wel vermoeiend maar super gezellig. Het doel is natuurlijk weer een aantal leuke theezakjes te scoren, maar wat misschien wel net zo belangrijk is, het bijkletsen met vele bekenden. De nieuwtjes bespreken. Horen wie er misschien wel gestopt is met het verzamelen. En uitkijken naar onze Belgische vrienden, met weer heel andere leuke zakjes. Dus Steenbergen, maak je borst maar nat, wij komen!!!!!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + zestien =