Antiek en Verzamelkrant

Enige tijd terug was ik bij de Kringloopwinkel in Veendam en zag daar de Antiek en Verzamelkrant. Heb er gelijk een gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat het een heerlijk blad is voor verzamelaars. De onderwerpen zijn zeer divers, van een jenever verzamelaar, Jip en Janneke verzamelaars, maar ook kopjes en schoteltjes worden verzamelt. Daarnaast is er een zeer uitgebreide agenda met alle rommelmarkten, beurzen, antiekmarkten en dat natuurlijk in Nederland, maar ook in Belgie, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Het is dus echt een aanrader voor verzamelaars. Jullie kunnen een gratis proefexemplaar aanvragen via www.verzamelkrant.nl

Reacties

Bij Man bijt Hond is er ook weleens iets over verzamelen op gister was er met sinterklaas papier.
Best leuk om te zien.

José 07-05-2008 @ 16:13

In de Telegraaf stond laatst ook een heel artikel over iemand die Sinterklaas papier verzamelde. Ja je moet er maar opkomen. Ik vind het dus super leuk om iets te zien of lezen wat betreft andere verzamelaars.

Maria 07-05-2008 @ 18:16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 4 =