Theezakjes en nog eens theezakjes

Vandaag weer eens lekker tussen de theezakjes gezeten, meer dan 100 kunnen ruilen, een meer als 100 weer in de mappen en lijsten gezet. Ook nog veel nieuwe dubbelen hier op de site gezet. En ondertussen mijn ruildozen ook bij gewerkt want het is de bedoeling om 17 mei richting het zuiden te gaan. Het is alleen jammer dat er op dezelfde datum weer meerdere leuke dingen te doen zijn. Dus er moet nog een definitieve keuze gemaakt worden. Maar welke keuze er ook gemaakt wordt, de eerste ruildozen zijn weer bij gewerkt en daar kan weer in gespit worden en voor de mensen die niet naar Steenbergen gaan, neem eens een kijkje op het rechtermenu onder Exchange, ook daar staan heel veel zakjes te ruil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 12 =