Leveranciers van theezakjes

Een theezakjes verzameling kun je niet in je eentje opbouwen, ondersteuning van familie, vrienden en heel veel anderen is daar wel voor nodig. En dan vooral van mensen die nog wel eens in landen komen die niet op de bekende vakantie adresjes staan. Ik weet niet hoe het bij jullie is maar bij mij gaan ze niet dagelijks naar Saudi Arabië, Nigeria en andere verre oorden. Maar soms kom je via je werk in contact met mensen die vliegende familie hebben. Ja dat klinkt goed, maar de ervaring is toch vaak, dat als je aangewezen bent op via via mensen, dit niks wordt. Maar hoe anders is het verhaal van Groothandel de Boer. Afgelopen week kwam er weer een mail binnen, ik moet langs komen, er ligt weer wat voor me. En wat? Ontzettend mooie zakjes uit oa uit bovengenoemde landen. Ja, dit is dus een route die wel heel erg leuk loopt en ook nog met een regelmaat. Heerlijk, zo kom je dus aan zakjes die waarschijnlijk een ander niet zo snel heeft.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 − 1 =