Voorjaar

Er wordt altijd gezegd, met pasen begint het voorjaar.
Nou heb ik er dit jaar wel mijn twijfels bij.
Zo schijnt hier de zon, maar even later wordt het toch wel weer heel erg donker en krijgen we weer een heerlijke sneeuwbui. Maar toch is bij mij het voorjaars gevoel wel aanwezig. En dus tijd voor een frisse layout. Na een roze layout met de Disney zakjes, een fris groen exemplaar met Big Ben, wordt het nu tijd voor een koel blauw kleurtje. Dat doet me toch weer denken aan de zee en vakantie. En bij de vakantie horen toch weer de theezakjes. Dus we gaan weer voor een fris begin van de voorjaar en zomer.


Reacties
Hoi

Een leuk fris kleurtje het doet je zeker aan de zee en strand denken.
Nu heb ik wel zin in de zomervakantie.
Ik heb ook bij theezakjes lijst gekeken en ik zag een foutje voorraad 1 & 4 zijn dezelfde zakjes die we zien.
José 24-03-2008 @ 18:33

Pas ik aan
Maria 24-03-2008 @ 20:29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =