Eerste ruilbeurs te Veenwouden

Zaterdagmorgen half 12, José en Grietje staan aan de deur. Dit wordt dus weer een ouderwets gezellig middagje in de theezakjes. Zodra alle mappen, karretjes en andere benodigheden in de auto staan en de TomTom is ingesteld op Veenwouden gaat het richting nieuwe zakjes. 

We zijn vroeg vertrokken, dus we kunnen wel eens de eerste zijn. Dik half 1 is Veenwouden bereikt, maar geen parkeerplaats meer te vinden, even zijstraatje is. Ja hoor, nog een parkeerplaats, maar ook die is vol. Wouw, het kan wel eens lekker druk zijn. Dan nog maar even verder, de dokterspost, gelukkig ruimte zat en nog geen minuut lopen. 

Bij binnenkomst zien we gelijk de Schippertjes en de Braaksmaatjes. Maar Ciny, Klaziena, Sjieuwke en Gerda zitten al aan tafel. Dit wordt leuk. Nadat ook Gerda 2 en Sabina zijn aangeschoven begint het ruilen. Ook komt er nog iemand binnen met een koekjes blik vol zakjes, een vlotte meid met haar moeder die helemaal gek worden van al die zakjes. Dachten dat ze heel veel hadden, maar zien nu dat er toch echt meer zakjes zijn en gaan dus ook lekker aan de slag, ruilen wat maar nemen nog meer mee omdat we graag mensen op weg helpen. 

Om 4 uur gaat bij mij de stekker er ook uit. Ik sta dan op een totaal van 131 geruilde zakjes. Waarschijnlijk wel een aantal die ik reeds bezit, maar die gaan de ruildoos wel weer in. Maar met de nieuwe Pickwick zakjes, de complete Hit serie, leuke Hongaarse zakjes en nog veel meer moois, kan mijn beurs al niet meer stuk. 

En daarom besluit ik bij deze dat ik dus ook zeer zeker in de toekomst nog wel weer richting Veenwouden ga. Organisatie hardstikke bedankt.


Reacties

Nou, ik werd inderdaad een beetje “dizzy” van al die theezakjes zaterdag. Maar dankzij jullie heb ik er bijna 300 bij! Ik heb nu ongeveer 1200 theezakjes. Dat is niks vergeleken bij jullie aantal natuurlijk, maar het begin is er. Tot de volgende keer misschien.

Lutske 24-03-2008 @ 18:32

Het was een leuke, kleine, maar gezellige beurs. Wij zijn ook zeker van plan om nog eens in Veenwouden langs te komen als onze agenda het toelaat.

Bert & Sofie 25-03-2008 @ 19:08

Hoi Lutske, ik heb je daar ook gezegd, zo zijn wij allemaal begonnen. Dacht ook 10 000 zakjes dat is onmogelijk dat zal mij nu gebeuren om die in een verzameling te krijgen. Maar ondertussen gaan we voor de 20 000, al zal dit nog wel minimaal 1 jaar duren. Maar leuk, dat je er 300 bij hebt kunnen vinden. En nu op naar de 2000. We zien je vast wel weer op een volgende beurs in Veenwouden.

Maria 25-03-2008 @ 19:14

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − 2 =