Thee tipjes

Naast mijn theezakjes verzameling heb ik langzamerhand ook een verzameling theetipjes opgebouwd. Voor lezers onder ons die niet weten wat een thee tipje is, een heel klein schaaltje, vaak ik de vorm van een theepotje waar je dus het natte theezakje opzet zodra je die uit je kop thee haalt. Vandaag kreeg ik dus als dank voor iets, wel weer een heel erg leuk theetipje. Op mijn werk op de woonbeurs kreeg ik van thee echte theevriendinnen weer een exemplaar. Als dank voor de 2 entreekaarten. Heel erg lief natuurlijk. José en Grietje, nogmaals heel erg bedankt.

Reacties

Heb je het thee tipje van Dilmah al?
Dit is een rond schaaltje met het dilmah logo er op.

Marjoke 24-03-2008 @ 15:51

Nee, die heb ik niet, ik loop er ook niet zo naar te zoeken zoals naar de theezakjes, wat ik tegenkom, tegen een leuke prijs en wat ik krijg, daar blijft het bij. Maar als jij me hier aan kunt helpen, dan heel graag. Ik hou me aanbevolen.

Maria 24-03-2008 @ 18:03

Ik heb hem natuurlijk voor je. Ik zal de thee tip wel meenemen naar de beurzen en zodra we elkaar daar tegen komen is ie voor jou.

Marjoke 24-03-2008 @ 22:25

De eerst volgende beurs waar ik van plan ben om heen te gaan is Steenbergen. Plan er meestal een 3 á 4 beurzen per jaar. Meer is voor mij niet te doen naast een full time baan. Ik zie hem tzt wel ergens verschijnen. Ik elk geval bedankt.
Groetjes Maria

Maria 25-03-2008 @ 07:01

ik heb13 theeflipjes van olilie van de punten gespaart. zoek ernog 4 in de kleur oranje roze. heb je die? groetjes mar

marieke 08-08-2009 @ 23:58

Hoi
Nee daar heb ik er helemaal geen van, ik heb alleen de theetipjes in de vorm van theepotjes. Is marktplaats misschien een idee? Daar vind ik zelf ook wel eens wat.
Groetjes Maria

Maria 09-08-2009 @ 09:22

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 5 =