Samen met theevriendin op zakenreis

Soms moet ik voor mijn werk wel heel erg leuke dingen doen. Zo ook afgelopen vrijdag, moest even naar Leeuwarden om daar een Huis & Tuin Beurs te bezoeken. Geen slecht idee voor iemand die ook zelf van tuinieren houdt. Maar ja, het is vrijdag, de meeste collega’s vrij en de rest zit reeds in de Martiniplaza omdat we zelf van 13 maart Wonen & co, de beurs organiseren. En daar wordt natuurlijk al met man en macht gewerkt aan de opbouw. Dus theevriendin Grietje maar eens meegenomen, die houdt wel van een uitje. Na eerst even met een aantal relaties te hebben gesproken en wat leuke ideeën hebben opgedaan voor een aantal fairs, was het natuurlijk ook tijd voor iets te drinken en te eten. Ondanks diverse priemende blikken, kon ik het niet laten om toch het Roode Pelikaan zakje even mee te nemen. Stel je voor, dat ie net weer anders is. Nee dus. En toen nog even gewoon lekker rond wandelen en prive leuke dingen bekijken. Ja, en dan gaat het mis. We krijgen eerst beide een leuk kadootje, een super leuk portemonneetje van Fokko, maar dan komt het, Grietje heeft sjans met de oliebollenman, ze krijgt allemaal extra oliebollen. En ik, nee hoor, met mij wil hij alleen maar zakelijk om tafel. Ja zakelijk en prive moet je dus gescheiden houden.


Reacties

Heeft Grietje alleen sjans?
Misschien kan ze hem wel aan de haak slaan als hij tenminste niet zo oud en getrouwd is.
En dan kan zij ook mee naar de erotica beurs.

José 09-03-2008 @ 15:23

Hahaha, oud was ie wel. Maar ja, het begin is er, ze krijgt al oliebollen van hem. Wat betreft de erotica beurs, ik hou je op de hoogte. Hahahaha.

Maria 09-03-2008 @ 15:33

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =