Argentinie, Uruguay overal drinken ze thee

Vandaag dus weer veel gedaan in de theezakjes, zakjes op de juiste plekken in de map gedaan, de letter D gesplitst want daar zijn er de laatste tijd veel van bij gekomen. Zakjes op de weblog geplaatst waar ik een ander graag blij mee wil maken, ruil afhandelen via internet en zo ben je de hele zondag bezig met je verzameling. Hoeveel zakjes er momenteel zijn, geen idee. Ooit dacht ik, als ik er 10 000 bezit, dan zit ik aan het einde. Zo denk ik er allang niet meer over. 20 000 dan begin je echt bij de grote verzamelaars te horen. Ach wat maakt het uit, of je nu 1000 of 25 000 bezit, het gaat om het plezier die je aan je verzameling beleefd. Het onderhouden van leuke contacten die je hebt gekregen door de theezakjes. Sommige kun je zelf vrienden gaan noemen. Daarom verzamelen we heerlijk door en zitten er sinds vandaag hele oude zakjes uit Zuid Amerika weer in mijn verzameling.


Reacties

Te gek wat een mooi theezakje van La Selva!
Terwijl ik dacht dat het saaie zakjes zijn.

José 06-03-2008 @ 12:09

Ja mooi zakje. Dit zijn de collectors item in een verzameling en lang niet iedereen heeft deze. Ik ken er trouwens wel iemand die hem ook bezit.
Groetjes

Maria 06-03-2008 @ 15:54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + vier =