Sneeuwstorm in Istanbul

Soms kom je dus op een wel heel erg leuke manier weer aan 4 nieuwe zakjes. Afgelopen maandag kwam vriend Jan terug van een weekje Turkije. Nu is hij misschien wel iemand die op de kleintjes let en omdat hij regelmatig naar Turkije gaat, puzzelt hij een zo voordelig mogelijk reis op internet bij elkaar. En dat is dus deze keer op de terugreis met een tussenlanding in Zwitserland. Maar ja, het gaat dus eens helemaal mis, sneeuwstorm in Istanbul, leuke vertraging en dus te laat in Zwitserland voor de overstap naar Nederland. Dus dan maar overnachten in een hotel. Hij boos en …….. ik blij, want in het hotel werden nog wel even 4 nieuwe zakjes voor mij gevonden. Wat mij betreft mag het dus vaker sneeuwen in Turkije. Bedankt Jan, deze 4 zakjes waren nieuw voor me.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 10 =