Mexico, Belize en Guatamala

Vandaag lag er weer eens een enveloppe in de brievenbus. Nu is dit opzich natuurlijk niet vreemd, maar de afzender was in eerste instantie even onbekend. Dikke enveloppe voelt altijd aan als theezakjes buit. Dus snel opmaken. Wouw wat een mooie zakjes en nog nooit eerder gezien. Daarom maar snel de kaart lezen die er bij zat. Haha ik zie het al het is Elly uit Gieten, die ik jaren terug via een oproepje heb leren kennen. Ze is weer terug van een verre reis, ik weet nooit wanneer ze gaat, waarheen en of ze nog wel aan me denkt. Maar blijkbaar wel dus. Want het was een zeer leuke buit. Elly hardstikke bedankt weer en fantastisch dat je elke keer toch maar weer aan me denkt.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − dertien =