Zomaar een gewone donderdag avond

Het leuke van een soap is dat er regelmatig een nieuwe aflevering is. Nu wil ik mijn theezakjes verzameling niet vergelijken met de Gooische Vrouwen of met The Bold. Maar spannende dingen gebeuren er soms wel. Zo ook donderdagavond in Leeuwarden. Samen met een vriendin op stap naar Syb die alles uit de Kast hield. Tussen haakjes voor de dames onder ons, het is nog steeds een lekker ding. Na een ontvangst met Berenburg, werden we er direct verwelkomt door zijn mega stem geluid en natuurlijk lekker meezingen. Dus in de pauze was er wel dorst. Even geen thee natuurlijk, maar iets anders, moet ook kunnen toch? Maar wat zie ik daar? Zie ik dat goed. Zie ik iets wat ik eigenlijk niet mag zien? Ja zeker wel, nieuwe zakjes van Dammann. 6 stuks nog wel. Maar we willen ja geen thee drinken. Dus dan maar even creatief zijn zodat we toch aan het eind van de pauze weer naar binnen gaan met 6 nieuwe zakjes in de tas. O wat kan een soap toch verslavend zijn. Op naar weer een nieuwe aflevering. En Syb, die nam ons mee naar nog hogere sferen, van een Neie Dei tot in de Achtbaan. Heerlijk, het blijft een lekker ding.

Reacties

Smaken verschillen over Syb

José 08-02-2008 @ 17:10

Hahaha, ik heb tenminste smaak, kan ik van jou denk ik niet zeggen.

Maria 09-02-2008 @ 01:26

Is ook een lekker ding hoor,hij is het aankijken welwaard zou ik zeggen. Een leuk koppie toch?

Sietske Gijzen 09-02-2008 @ 10:51

Met jou kan ik dus over zoiets praten, blijkbaar hebben wij wel smaak en Jose niet. Inderdaad ziet hij er goed uit hoor, vooral die mooie bos krulletjes. En goed zingen kan hij ook nog. Wat wil een vrouw nog meer? Groetjes en tot in de theezakjes

Maria 09-02-2008 @ 12:41

Over smaak valt niet te twisten.
En ik heb iets andere smaak dan jullie gelukkig maar anders hadden we allemaal dezelfde dingen.

José 10-02-2008 @ 11:19

Hahahaha, heb jij wel smaak dan???? Neem aan dat Henk hier toch niet komt te kijken, dus ik durf dat hier ook neer te zetten.

Maria 10-02-2008 @ 13:17

En heb jij dan ook smaak??????

José 10-02-2008 @ 19:49

Dat zou jij wel willen weten zeker wat mijn smaak is. Alles op z’n tijd hoor. Heb ik elk geval smaak om mooie theezakjes te vinden. Ik spreek je de 23ste wel.

Maria 10-02-2008 @ 20:50

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 7 =