Zomaar een doogewone zaterdagavond

Het lijkt hier bijna wel een soap, met een aantal keren per week een spannende aflevering. Gisteravond kwam dus Hans langs, deze keer zouden er ook theezakjes geruild moeten worden. Nou dat hebben we dus inderdaad gedaan. Het mooie van thuisruilen is dat je even je eigen map er bij pakt. Maar beginnen bij de oudere Yoghi thee, daar zie je toch steeds weer anderen voorbij komen, heb dus heel veel nieuwe ‘oude’ kunnen toevoegen. Daarna allerlei leuke uit Tsjechie, Duitsland en Israel. Al met al een zeer leuke avond met weer dikke 90 nieuwe zakjes. Als dit zo doorgaat het komende jaar en dan kan het nog wel eens een super jaar gaan worden en ga ik bij de grote Nederlandse verzamelaars horen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + 7 =