Lord Nelson

Afgelopen dagen weer van alles afgehandeld in de theezakjes, sommige mensen moesten nog theezakjes van me ontvangen, anderen alleen een aantal scans, heb wat leuks te koop gezet op een veilingsite. En natuurlijk weer van alles in de mappen gedaan. Het merk Lord Nelson eens even anders in de map gedaan want die komen wel met erg veel zakjes momenteel op de markt. Maar ik weet dat ik nog minimaal 4 smaken mis, wie kan mij helpen aan de volgende 4 Lord Nelson zakjes? 
6 Krauter-Earl Grey-Fenchel-Gruner Tee Natur.
Er valt bij mij wel iets te ruilen.Reacties 

Ciny bedankt voor de 6 Krauter,
Marjoke bedankt voor de Earl Grey en de Gruner Tee Natur.
Wie kan me nog helpen aan de Fenchel? Daarna zal ik een lijstje plaatsen met alle smaken die ik bezit, het kan zijn dat er dan toch nog meer blijken te zijn.

Maria 14-01-2008 @ 13:05

Ik heb ze allemaal binnen, vraag me bij de laatste niet hoe, via via via, maar ook de Fenchel is binnen. Bedankt allemaal. Lijstje volgt dit weekend.

Maria 16-01-2008 @ 21:59

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =