Theeweekend

Komend weekend moet er dus weer behoorlijk gewerkt worden in de theezakjes. Er komen momenteel namelijk wel erg veel leuke zakjes mijn kant op. Via het ruilen, zomaar mensen die me een enveloppe vol opsturen, het kopen via veilingsites en natuurlijk wordt er ook zo wel eens iets leuks gekocht gewoon in dat leuke winkeltje op de hoek. Las afgelopen week dat Pickwick in de loop van het jaar zijn zakjes in nieuwe doosjes gaat doen, dus nu maar weer hopen dat er dan ook een nieuw zakje om komt te zitten. Zo staan we dus weer aan het begin van een nieuw jaar die ongetwijfeld weer veel leuke zakjes zal opleveren. Dus lezers die binnenkort weer op vakantie gaan, al is het maar 1 zakje wat je ergens op de ontbijttafel zit liggen, denk aan mijn verzameling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + 7 =