Thee Beurzen Tips

Bezoekers van deze weblog

Sinds half november heb ik achter mijn weblog een teller zitten, kan dus precies zien hoeveel mensen er per dag komen, uit welk land ze komen en hoeveel items ze lezen en of men ook nog in het archief kijkt. Nu ben ik natuurlijk niet elke dag aan het kijken, maar vandaag ben ik er eens even voor gaan zitten om te zien, waar men wegkomt. Nu is het natuurlijk normaal dat de meeste bezoekers uit Nederland komen, gevolgd door België. Maar wat dacht men van een bezoeker uit China, jammergenoeg zal deze persoon niet veel kunnen lezen. Maar misschien wel plaatjes kijken. De beste bezochte dag was afgelopen maandag 30 december met totaal 25 bezoekers. En het totaal aantal bezoekers sinds 16 november was 733 personen. Dus op naar de 1000 bezoekers.

Reacties

Hoi
En wat krijgt de 1000ste bezoeker dan?

José 02-01-2008 @ 22:37

Hee, dat klinkt weer als…., maar die krijgt dus niets, want ik kan niet zien wie het is. Iedereen kan hier anoniem lezen, een poll invullen, noem maar op. Dus jammer Jose, geen kadootjes.

Maria 03-01-2008 @ 09:08

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 11 =