Veul zeeg’n

Samen met Jeroen wens ik alle theeliefhebbers een gezond en gelukkig 2008. Of zoals we hier in Groningen zeggen, veul zeeg’n.

Reacties

Hee!
Zelf ben ik theeverslaafd, ik drink 1.5L per dag denk ik x_x, ik lust gewoon niks anders =P
Ik heb laatst een onwijs lekkere thee geproefd; Pineapple and Coconut tea! oooh die was lekker!
Zelf vind Turkish Apple, Earl Grey, Groene thee orange and mint en Japanse kerse thee het lekkerst.
Ik lust ELKE soort, BEHALVE Zouthout en een een of andere wortel smaak =S bah
Veel succes met jouw blog!
xxx

MiieJ 07-01-2008 @ 20:53

Leuk dat je reageert, inderdaad is de Pineapple and Coconut een heerlijke thee. Zelf ben ik geen liefhebber van groene thee, maar eerst ook niet van rooibos en ondertussen drink ik regelmatig toch ook een rooibos. Sommige smaken moet je ook leren drinken. Mocht je eens leuke zakjes bezitten, ik hou me aanbevolen.
Groetjes Maria

Maria 07-01-2008 @ 21:29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − 1 =