Op naar de 15 000

De afgelopen vrije dagen, heb ik dus heerlijk weer eens kunnen besteden aan theezakjes. Ik had de laatste maanden een behoorlijke achterstand opgebouwd, maar die dus tijdens mijn vakantie weer grotendeels weg gewerkt. Zolang ik niet alle doosjes, zakjes, laatjes en weet ik veel wat allemaal door geworsteld ben, ga ik ook nog niet tellen. Maar mocht me dit de komende 3 dagen nog lukken dan verwacht ik de 15 000 te passeren. Al met al is dit dus een super jaar geweest. De nieuwste aanwinsten kwamen vanover de gehele wereld mijn kant op. Aankopen via internet, via veilingsites, ruilen met andere verzamelaars, maar ook soms gewoon even een middagje rondneuzen in Nederlandse winkeltjes leverde best vaak leuke nieuwe aanwinsten op. Dus op naar weer een nieuw theejaar. En weer andere verzamelaars leren kennen, nieuwe theemerken zie verschijnen, maar ook ongetwijfeld weer oude bekenden uit het theewereldje die er mee stoppen. Nog 1 dag in 2007 en weer is een theejaar voor bij gevlogen.

bijna 2008
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + drie =