Wat hebben thee en bier met elkaar gemeen?

Vandaag kwam ik dus een heel leuk artikel tegen bij ons op de internet editie van onze krant. Er wordt vaak aan mij gevraagd, hoe kom je nu op het verzamelen van theezakjes, dat is toch niks, dat is troep. Ja geloof graag dat het troep is, maar dat zal een oude gestempelde postzegel dan ook zijn. Maar wat dachten jullie van onderstaande verzameling, deze man spaart bierdoppen. Toch even leuk om ook een andere verzameling te laten zien. En ook dit zal voor menigeen weer troep zijn, maar voor de verzamelaar een waardevol bezit.


http://www.dvhn.nl/nieuws/noorden/article2830964.ece

Note: dit filmpje is door de aanbieder ondertussen van zijn site verwijderd en dus niet meer te zien,

Reacties

Hoi
Ik heb het filmpje ook bekeken en was erg leuk om te zien wat je nog meer kunt sparen ooit was er op tv een programma “het pakhuis” en dat ging over mensen en hun verzameling die lieten dat zien ik vond het een leuk programma en jammer dat het afgelopen is.
En de reacties die er onder staan bij dvhn dan denk ik waarom kijk je er dan naar.
En ik denk maar zo ieder gek heeft z`n gebrek

José 11-12-2007 @ 21:41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 2 =