Thee Beurzen Tips

Theezakjes, mappen, lijsten!!!!!!!!!!!

Vandaag eens weer heel wat theezakjes toegevoegd aan de vezameling. 50 of 100, geen enkel idee, gewoon lekker zakje voor zakje bestuderen. Is merk helemaal nieuw, heb ik er meer van? Of heb ik er al tientallen van en moet ik in mijn verzameling kijken of er toch net weer iets anders is aan dit zakje. Je komt van alles tegen wat er de afgelopen weken binnen is gekomen. Lelijke zakjes, vreemde zakjes, zonder naam zakjes maar ook hele mooie bijzondere zakjes. En het zakje hieronder is dus een heel mooi en apart zakje. Er is geen naam van bekend, vermoedelijk komt hij uit een Aziatisch land maar het is wel een heel mooi zakje. Hij is dus toegevoegd aan de map onbekend en wie weet krijgt hij ooit een naam.


zakje zonder naam

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =