Thee Beurzen Tips

Ruilen of in de mappen doen?

Vandaag was het dus vreselijk weer hier in het noorden. Regen en hagel buien wisselden elkaar af en het was er ook nog eens bar koud bij. Dus dan ga je iets leuks doen in huis en ja hoor, we zijn weer in de theezakjes gedoken. Nu kon ik 2 dingen gaan doen, een aantal mensen tevreden stellen die met mij wilden ruilen of ik met hun, omdat we heel mooie zakjes hebben. Of gewoon lekker theezakjes in de mappen stoppen op de juiste plek en in de pc zetten, zodat ik weet welk zakje ik waar heb. Maar dus toch maar voor het eerste gekozen. Lekker gaan scannen, en deze verzenden naar een heleboel mensen. Dus eindelijk maar toch een mail naar Bruno, de laatste afhandelen met Ciny, de nieuwe Pickwicks ruilen met Cobie, een lang gezocht zakje eindelijk kunnen bemachtigen via Aaltje, met de Belgische Maria een ruil opgestart, weer een aantal klaar gelegd voor Klazien (nog even geduld want ik wil je gelijk een leuke aantal weer laten zien) en dan tot de ondekking komen dat de dag weer te kort was en dat er geen mail met scans onder weg is naar Sonja, ene Ria in een ver oord en Leah in Amerika. Maar we gaan lekker door, 5 dagen werken en dan is het weer weekend en is er weer voldoende tijd. En wie toevallig de 2 zakjes hier beneden nog heeft liggen, mail me want dan wil ik ook met jullie graag ruilen.

Wie kan me aan deze zakjes helpen?

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =