Thee nieuws

Eindelijk eens even wat meer tijd om met de theezakjes en de thee blog bezig te zijn. Ik heb dus vandaag iets heel leuks voor jullie op de site gezet. Onder het kopje Thee Nieuws staat een hele pagina in een pdf file, die jullie kunnen downloaden en lezen. Een collega van mij bij de krant is Ost Friesland in geweest en de kenners onder ons weten dat ik daarmee Noord West Duitsland bedoel en heeft daar van alles beleefd op thee gebied. Lees het maar eens door. In de toekomst hoop ik onder dit item meer leuke files te kunnen plaatsen die intressant zijn voor thee liefhebbers. Thee Nieuws vinden jullie aan de rechterkant van deze pagina, waar ook alle andere vaste items te vinden zijn.
Reacties

Maak dan ook eens kennis met de wereld van Royal T-stick, een nieuwe belevenis op theegebied.

Nog nooit was het zo eenvoudig om zonder geknoei met zakjes etc 1e klas thee te bereiden.

De Royal T-stick is hip en trendy snel en efficient en is er in 9 smaken waaronder groenen thee en Rooibos. Kijk voor gebruik op; www.royaltstick.nl
Een echte aanrader en natuurlijk gezond

John50 08-04-2008 @ 12:03

Hallo John, ik kom natuurlijkde sticks ook wel tegen en in mijn verzameling zitten er ondertussen ook een aantal. Mocht je mij eens aan een aantal kunnen helpen, dan zou ik dit zeer op prijs stellen. Ik hoop dat je dus ook contact met mij kunt opnemen. Via contact in de bovenbalk, kun je me rechtstreeks mailen. Groetjes Maria

Maria 10-04-2008 @ 21:34

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vijf =