Geen theezakjes maar tuinafval

Soms maak je een aantal weken van te voren al een planning voor een aantal vrije dagen die er aan zitten te komen. Zo dus ook voor de afgelopen dagen. Vrijdag morgen zou ik heel vroeg beginnen met de tuin. De heg was al los getrokken door een kraan, dus ik kon gelijk beginnen met opruimen. Dus ik stond op mijn vrije vrijdag om 8 uur al in de tuin te sjorren met een berberis heg. Kenners weten dat dit inhoud, handschoenen aan maar toch nog de handen vol met naalden en bloed langs de armen. Om 10 uur was er al meer als de helft verwijderd en tegen die tijd kwam ook mijn nieuwe heg al weer aan. Mede dankzij hulp zat de nieuwe heg er om 2 uur helemaal in, maar toen kwam de rest. Alles afwerken en dan heel veel houtsnippers. Om half 8 gestopt, en weten dat wordt op zaterdag geen Coevorden maar nog wel een dag in de tuin. De tuin is ondertussen klaar en mooi geworden, maar jammergenoeg dus geen theezakjes ruilen. Soms moet je even prioriteiten stellen en de theezakjes dus op een tweede plaats zetten. Jammer is het wel, had graag willen ruilen en bij kletsen. Maar voor de personen die me gemist hebben, mail me maar, dan gaan we per mail ruilen en anders kom eens bij me langs op de thee en we gaan ruilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 2 =