Vriendin is ziek

Zaterdag avond tegen 11 uur, ik zit nog even op de pc en dan voornamelijk op TrefpuntGroningen.nl. Lekker even een spelletje spelen en wat slap ouwehoeren in de shoutbox. Vriendin Geertruida zit er ook maar ze is ziek, ze voelt zich niet lekker, dus vraagt ze in het algemeen wat moet ik daar aan doen. Jaja, en daar komt de theedame in beeld, Geertruida neem gewoon een lekker kop homeopatische thee! Ja die heeft ze dus niet, en weer kan ik haar helpen, de Duitse theetjes komen van pas. Dus de thee is onderweg. “Magen” moeten even weer in balans komen. Beterschap Geertruida en mocht die thee nou werkelijk smerig zijn, niet aan denken, gewoon in een teug opdrinken. Doen al die Duitsers ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + zeventien =