Herfst weer, thee weer

En dan heb je 3 dagen vrij, heerlijk genieten. Vrijdag eens alle tijd gehad om leuke dingen te doen. Van kraamvisite bij achterneefje Remon, naar de kapper en toen een leuke voetbalwedstrijd in Almere. Gelijk daar een visite aan vastgekoppeld en Bé zijn stulpje bekeken. Op zaterdag dus de huishoudelijke taken, boodschappen, boenen en dweilen. Gatver, geen enkele van deze dingen is mijn hobby maar ja het moet wel gebeuren. En toen de laatste dag, lekker wandelen en beetje in de tuin klooien. Nou vergeet het maar, regen en nog een regen. De hele dag door motregen. Dus dan plan 2 in werking gezet. Laptoppie aan en maar in de theezakjes. Weer heel wat verwerkt. 100, 200 geen idee. Maar wel heel veel. Dus al met al toch een super leuke zondag gehad. Muziekje erbij, pot thee binnen hand bereik en genieten van de nieuwste aanwinsten. De mooiste heb ik dus maar even gescand.

gewoon weer een heel leuk zakje

Reacties

Die is leuk!

José 03-10-2007 @ 16:22

Ja,ja ik heb ook hele leuke zakjes. Ik heb hier voor jou ook van alles liggen, aankopen uit Engeland en nog 4 andere leuke zakjes.

Maria 03-10-2007 @ 18:48

Maar ik heb dat leuke zakje ook in bezit.

José 03-10-2007 @ 18:51

Maar ik heb dat leuke zakje ook in bezit.
Vandaag ontvangen.

José 03-10-2007 @ 18:52

Maar ik heb dat leuke zakje ook in bezit.
Vandaag ontvangen.

José 03-10-2007 @ 18:52

Wat lees ik nu, jij hebt er 3 van in je bezit?
Man dat wordt straks dringen bij jou, iedereen wil met je ruilen.
Maar wees gerust, ik ruil dus deze niet meer met je.

Als je nu weer een reactie gaat plaatsen, druk dan niet 3x op Enter, dan krijg je het ook niet zo druk met het ruilen.
Hahahaha, het lijkt wel uitverkoop bij je. Dan herhalen ze hetzelfde ook overal. Zou bijna vragen wat je moet vangen voor dit zakkie. Oeps, ik ben wel die zelfde leuke vrouw hoor.

Grapje!!!!!!!!!!!!!!

Maria 03-10-2007 @ 21:40

Volgens mij heb je ooit gezegd als je er op kijkt op deze site mag je ook wel op reageren.
Nu doe ik het 3x en weer niet goed.

En als ik hem 3x heb dan kan ik weer 3 andere leuke zakjes ruilen en jij niet (hahahaha).

José 04-10-2007 @ 14:53

Hahahaha, jij weet lekker niet wat ik allemaal te ruil heb, daar kun je nog wel eens jaloers op worden.

Maria 04-10-2007 @ 18:54

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =