Lekker kletsen en ruilen

Zaterdag (morgen) is het dus weer zo ver. Lekker naar een beurs en hopelijk veel leuke zakjes scoren. Heb de laatste dagen toch even intensief op internet wezen kijken en zie veel nieuwe zakjes. Veel nieuws uit Tsjechie. Nu maar hopen dat er dus morgen verzamelaars zijn die deze zakjes reeds te ruil aanbieden en zij graag leuke Amerikaanse van mij kunnen gebruiken. Of Chinese zakjes. Neem lekker veel ruilmateriaal mee, dus er zal vast wel wat nieuws aan mijn verzameling toegevoegd worden. En mocht er weinig te ruil zijn dan maar eens bijpraten met heel veel mensen. Want ook dat hoort zeer zeker bij het verzamelen van theezakjes, de laatste nieuwtjes op theegebied horen. Ik hou jullie dus op de hoogte van mijn ruilbeurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 4 =