De 12 500 gepasseerd

Komende zaterdag weer een leuke beurs en daarom zoveel mogelijk bijwerken. Lekker aan de slag. En totaal niet denken aan de aantallen die ik verwerk. Die 12 500 zat er nog niet in vandaag. Jaja dat dacht ik dus. Ga ik de handel naderhand optellen en wat blijkt, ben ik de 12 500 dus reeds gepasseerd. Geen idee welk zakje het is geweest. Kan het niet terugzoeken. Dus dan zomaar een zakje bedenken wat ongeveer het bewuste zakje is geweest. Nou heb een hele mooie uitgekozen. De zomer is reeds weer voorbij, misschien komen er nog enkele leuke nazomer dagen, maar dan doet de winter dus zijn intrede. Misschien dit jaar wel met sneeuw en ijs. En daarom heb ik dus gekozen voor een heel mooi winters theezakje uit Turkije. Weet niet of ik hem met iemand heb geruild of dat hij is meegebracht door iemand. Misschien dat de persoon waarvan ik hem heb gekregen dit aan mij kan vertellen. En ja nu dus op naar de 15 000, wanneer? Geen idee. Hou mijn weblog in de gaten en ik hou jullie op de hoogte.

Misschien wel zakje 12 500

Reacties

Gefeliciteerd met het halen van 12.500 theezakjes en nu maar naar de 15000 zakjes.

José 05-09-2007 @ 13:14

Zeer zeker, we gaan ons best er weer voor doen. Als we in dit tempo door gaan dan moet het lukken. Maar hangt natuurlijk wel af van veel omstandigheden, als leuke beurzen, veel vrije tijd om via internet te ruilen en mensen die met wat leuks meenemen. Ps rijden we zaterdag achter elkaar aan?

Maria 05-09-2007 @ 14:15

Het is prima maar Grietje rijdt en we gaan om 08.45 weg uit Winschoten Ik weet niet of dat handig is voor jou.

José 06-09-2007 @ 19:53

Hebt u deze nog dubbel, en wat wilt u ervoor in de plaats?

Vandeplassche francine 20-09-2007 @ 07:37

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 7 =