Postzegels, geboortekaartjes, telefoonkaarten en nog veel meer

Het leukste van het verzamelen, is het ruilen, ik heb iets dubbel en dat ruil ik met iemand die deze zakjes nog niet heeft tegen iets wat ik nog niet bezit. Maar ja, soms is het nog leuker om te ruilen met iemand die iets heel anders zoekt. Ik heb dus zo ook hele leuke theezakjes uit Chili en die zijn geruild tegen Nederlandse telefoonkaarten. Of iemand die alleen maar spulletjes van Pickwick verzamelt, van lepeltjes tot oude verpakkingen en waarvoor ik dan weer hele bijzondere zakjes ontvang. Vandaag zijn er dus weer een aantal geboortekaartjes de deur uit gegaan en daar voor krijg ik weer theezakjes uit Egypte. Voor mensen die dus helemaal niets hebben met het verzamelaarswereldje, is dus natuurlijk helemaal niet zo normaal. Die begrijpen het soms ook niet dat je “troep”, want zo zijn zij het, bewaart. Maar mij kun je dus soms ook blij maken met andere verzameldingen. Nu wil ik dus niet zeggen, dat alles maar bij mij gedumpt moet worden, maar heb je toevallig nog verzameldingen en wil je die kwijt, je mag altijd contact met me opnemen, misschien weet ik er iemand voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − een =