Thee Beurzen Tips

Aanpassen welkomstekst

Moet ik nu elke keer mijn welkomstekst aanpassen als ik van iemand weer leuke zakjes heb ontvangen? Nee hoor daar begin ik niet aan. Iedereen weet als ze me leuke zakjes mee brengen dat ik er ontzettend blij mee ben. Maar toch wil ik even een uitzondering maken. Bé, hardstikke bedankt voor die leuke zakjes uit Berlijn. Dat jij aan mij dacht op je vakantie was super. En de verhalen die je er bij vertelde over Berlijn, de reis er heen en nog heel veel meer leuke anekdotes, ik heb van je genoten. Wat mij betreft mag je snel weer een keertje op vakantie gaan. Maar eerst kom ik nog een zakje ophalen uit Almere. Je hoort nog wel van me of me dat lukt.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − 3 =