Zoeken op het net

Vandaag even geen zin om zakjes in de mappen te doen en in de lijsten in te voeren. Want er zijn meer leuke dingen die ook met theezakjes te maken hebben. Gewoon zoeken op internet of er nog leuke dingen te vinden zijn. En inderdaad heb ik weer van alles gevonden. Iemand heeft zijn site helemaal veranderd en dat moet je dus even goed lezen en bekijken, ergens anders zie je weer zakjes te koop staan, maar deze persoon wil ze niet vanuit Amerika naar Nederland verzenden. Maar ook bij een Nederlandse collega verzamelaar zie ik weer leuke dingen te ruil staan. Dus maar weer een mailtje gestuurd met de vraag of we kunnen ruilen. Onderstaande zakjes zie ik ook op zijn site, alleen die heeft hij jammergenoeg niet in zijn dubbelenlijst staan. Dus hoop ik weer op een reactie van iemand die ze wel dubbel heeft en die ze wel kan ruilen.

 wie o wie kan me hier aan helpen 1wie o wie kan me hier aan helpen 2wie o wie kan me hier aan helpen 3wie o wie kan me hier aan helpen 4

Reacties

Heeft u nog zulke zakjes om te ruilen?
Francine

vandeplassche francine 10-09-2007 @ 11:09

Hoi
Reageer nogmaals, maar vermeld je mail adres ook even in de daarvoor bestemde balk, ik kan hem dan aanklikken en met je in contact komen. Ik wil namelijk graag met je ruilen.
groetjes Maria

Maria 10-09-2007 @ 22:09

mijn e mail adres:
silly1@scarlet.be

Vandeplassche francine 20-09-2007 @ 07:21

leuke ja

Rensina 22-04-2009 @ 15:09

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − 2 =