http://theezakjes.blogse.nl/log/joepie-vakantie.html

Mijn eerste week vakantie zit er dus op. Lekker weg geweest en even helemaal de boel de boel gelaten. Had ik ook wel nodig, het is namelijk een heel druk halfjaar geweest op mijn werk. Naast BV Veendam, was er ook de Zomerfair in Veendam waarvoor ik heel veel moest doen en zoals een aantal mensen ondertussen wel weten. Ik ga met mijn werk de grens over, naast BV Veendam is er sinds kort ook SC Cambuur bij gekomen. Maar de komende 2 weken heb ik dus ook lekker de tijd voor de theezakjes. Ga echt niet elke dag tussen de zakjes zitten, maar ik wil wel proberen om de achterstanden weg te werken. Vanmorgen dus om 10 uur Lappie opgestart en maar invoeren en in de mappen doen. Heb denk ik iets meer dan een 200 toegevoegd en ook veel losse exemplaren van nieuwe merken. Daar gaat toch even wat meer tijd in zitten. Maar we zetten lekker door, ondertussen komen de eerste vakantie zakjes ook weer binnen, een hele zak vol van mijn zus Trijnie, Paulien kwam met 30 hele mooie uit Amerika, Elly met een envelope vol uit Engeland en zo zal er nog wel meer binnen komen de komende weken. Heerlijk. Op naar de 12 500.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 3 =