Theedrinken en ruilen

Vrijdagmorgen, heerlijk nog steeds dat lange weekend vrij. Krijg bezoek en wat gaan we doen, ja heerlijk theezakjes ruilen onder het genot van een kop thee. Aan het eind van de morgen kun je zomaar zeggen, ik heb er weer een 70 nieuwe zakjes bij. Hele gewone maar ook hele bijzondere die je bijna niet kunt bemachtigen. Het zakje wat ik hier bij plaats is gewoon een heel simpel maar heel leuk zakje. Ciny bedankt voor de leuke morgen en tot gauw.

Careca
Reacties

Hallo Maria
Ook jij bedankt voor de gezellige morgen.
En voor de vele mooie zakjes die ik aan mijn verzameling toe
heb kunnen voegen.
Het is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!!!!
Tot snel
Ciny

ciny 18-05-2007 @ 22:17

Hardstikke mooi dat we dus beide tevreden zijn over onze ruil, de zakjes van vanmorgen zijn allemaal al verwerkt in de mappen en lijsten. Vanmiddag nog naar Groningen geweest en weer een hele partij leuke Chinese zakjes kunnen bemachtigen. Nu nog de AH zakjes, dat wordt weer her en der mensen charteren die iets voor me kunnen betekenen.
Groetjes

Maria 18-05-2007 @ 23:20

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =