Gewoon een leuk zakje

Heerlijk, nog een dag werken en dan lang weekend, er staat van alles te doen. Soms moet je ook eens een grote klus in huis aanpakken en dat wordt de komende dagen dus mijn keuken. Even alle kasten leeg (want dat potje overjarige kruiden kan nu toch echt weg), fornuis en dat soort dingen eens even verschuiven zodat de dweil er eens even onder door kan. Maar omdat ik nu 2 dagen extra vrij ben, is het geen moeten, maar doe je het met plezier. Vrijdagmorgen weer iets heel anders op stapel staan, dan komt er een Friese verzamelaarster bij me en gaan we dus theezakjes ruilen. En dan wil ik ook nog graag heerlijk veel nieuwe theezakjes toevoegen in de mappen en in de pc lijsten. Dus ik zal me de komende dagen wel vermaken.


Gewoon een mooi zakje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =