Stoppen met verzamelen????

Gisteravond laat kreeg ik dus een mailtje binnen, een van de grote verzamelaars gaat stoppen. De reden is, dat ze altijd achter loopt met de laatste zakjes en ook nog wat kleine prive dingetjes. Ik snap haar dus best, dat je het wegens je ziekte niet altijd up to date kunt houden. Maar dat je zomaar je verzameling kunt gaan verkopen en stoppen. Nee dat zou ik dus niet kunnen. Ik verzamel op een heel andere manier als vele anderen, ik doe soms weken/maanden niets aangezien ik de tijd niet bezit om er mee aan de slag te gaan. Het aantal uit te zoeken zakjes groeit dan vreselijk, maar dat intresseert me dan totaal niet. Voor mij zijn het dan bij stomme zakjes. Maar ineens is het theevirus er weer en ben ik een weekend aan de slag met de zakjes en weer redelijk bij. Ieder zijn manier van werken dus. Misschien komt er voor mij ook wel eens een tijd dat ik jaren geen zin of tijd heb, maar dan zet ik de hele handel netjes op zolder, totdat ik misschien weer zin heb, maar van de ene dag op de andere het verkopen of wegdoen. Nee ik niet. Geef jullie mening hier eens op via de Poll die in het lijstje hiernaast staat afbeeld, ook een reactie op dit verhaal is zeer welkom. Kan misschien een leuk verhaal worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 7 =