Zomer kleurtje

Als ik op dit moment naar buiten kijk dan lijkt het even niet meer op zomer en mooi weer. Maar toch heb ik mijn weblog maar een nieuw en zomers uiterlijk gegeven. Mochten jullie dit nu niks vinden, mail me dan eens.

Swatch

Reacties

Mooi theezakje. Heb je zin om te ruilen, laat het me dan maar weten. Momenteel kleine 7000 theezakjes in mijn bezit.

belg 07-05-2007 @ 14:52

Natuurlijk wil ik graag ruilen, maar dat doen we dan wat mij betreft na komend weekend. Ik ga namelijk naar de beurs in Steenbergen. Ik kan daarna goed overzien wat ik weer zoek en wat ik te ruil heb. Maar je hoort van me. Mail me je gegevens maar en we hebben contact. Groetjes Maria

Maria 07-05-2007 @ 16:50

Leuk fris kleurtje, prettig om naar te kijken, Geertje

Geertje 07-05-2007 @ 22:03

Fijn om te horen dat er meer mensen zijn die dit leuk vinden, ik vind het namelijk zelf wel heel erg mooi.

Groetjes Maria

Maria 08-05-2007 @ 12:47

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + elf =