Paar weken geen tijd, is in de theezakjes wereld een drama

Eindelijk had ik vanmiddag alle tijd en zin om weer eens heel veel theezakjes in te voeren en in de mappen te sorteren. De afgelopen weken ontbrak het mij aan tijd en als ik eerlijk ben omdat ik het steeds zo druk had, ook aan zin. Maar aangezien ik komende zaterdag naar een ruilbeurs wil, moest er bij gewerkt worden. Heb een dikke 100 zakjes ingevoerd op dit moment maar er liggen er nog genoeg, dus kan nog even vooruit. Ondertussen heb ik ook mijn ruildozen en mappen bijgewerkt, dus ruilen kunnen we weer. Heb denk ik wel weer heel veel leuk ruilmateriaal en heb er ook wel weer eens zin in om mijn theevrienden weer te zien.6 mei 2007 ingevoerd

Reacties

Wat leuk dat je mij weer wilt zien nou ik ben ook blij dat ik jou weer kan zien en spreken.
Ik zie je zaterdag wel dan kun je een heel dag van mij genieten!!!!

José 08-05-2007 @ 20:04

Hoi hoi, nou of jij wel bij die theevrienden hoort, daar moet ik nog eens over nadenken. Maar het inderdaad wel leuk om weer eens een hele zaterdag met je doorbrengen. Nemen we dit keer Jose Jose ook mee of wordt het Grietje Grietje die ons de weg wijst?

Maria 09-05-2007 @ 06:44

Hoi
Nou denk daar maar goed over na of ik een theevriendin ben.
Nou doe ik de heen weg en Grietje Grietje op de terug weg.
Maak jij een uitdraai?
Ik ben er helemaal klaar voor en ruim op tijd en niet alles op laatste snik.

José 11-05-2007 @ 10:25

Hoi hoi
Ik heb ook alles klaar. Maar kan nog wel genoeg toevoegen in de lijsten en mappen. En ook ligt er nog wel wat, dat ik reeds bezit maar wat ik nog in de ruilmappen kan doen. Verveel me vandaag niet. Maar alle ruilmateriaal meenenem is niet mogelijk dan moeten we nog wel een aanhanger er aan vast knopen. Maar ik zal nog een uitdraai maken, alleen dacht ik altijd dat een Tom Tom alles weet? De Grietje Grietje en Jose Jose dus blijkbaar niet.

Maria 11-05-2007 @ 10:52

Wij zijn een stuk goedkoper we betalen ook nog mee aan de benzine en een tomtom moet je nog betalen.
En zo af en toe updaten anders brnegt je via een omweg ergens heen.
Wij doen het nog ouderwets met de kaart en we zijn er altijd nog gekomen.
Maar we kunnen ook wel een Maria Maria invoeren.

José 11-05-2007 @ 12:26

ik let op de weg en het stuur. en op wat er allemaal in de andere auto’s zit

Maria 11-05-2007 @ 12:55

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + twintig =