Te druk voor de thee

Momenteel heb ik het even te druk voor de theezakjes. Komend weekend moet er ook gewerkt worden, dit keer niet in de voetbal sfeer maar voor nu voor de beurs Wonen & Co. Dit vind allemaal plaats in de Martiniplaza en ja we moeten dus allemaal werken bij ons op de afdeling. Hardstikke leuk en weer eens wat anders. Maar al met al blijven de theezakjes dus even aan de zijkant liggen en dat merk je gelijk want er komt de laatste weken dagelijks wel iets binnen. Vandaag nog iemand hier uit het dorp die me spontaan 7 zakjes kwam brengen en het mooiste is dan, dat het hele bijzondere zakjes zijn. Ans, hardstikke bedankt en ik zal in de toekomst uitkijken naar de theezeefjes.

Jetty bedankt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + negen =