Niet gewonnen

Soms koop je ook wel zakjes via een veilingsite of gewoon ergens via internet. Afgelopen week had ik dus een verzameling gevonden in Amerika. Deze bestond uit een 1000 zakjes, maar verschrikkelijk mooie zakjes. Echt collectors items. Ik had dus een bod gedaan van 12,50 dollar per item, die bestond uit 2. Ik stond al een dikke week boven aan maar zag de bui dus hangen dat ik niet de winnaar zou worden voor dit bedrag. En eerlijk is eerlijk, ik zou ook best wat meer er voor over hebben. Vandaag was dus de dag van afloop. Was al vroeg op de dag overboden en ben omhoog gegaan met mijn bod op beide items naar 25 dollar per item. Maar tegen 4 uur begon het ineens, er kwam nog iemand die ging bieden, de ene map vol ben ik dus tot 50 dollar gegaan en de andere zelfs iets hoger. Maar ik heb dus niets gekregen, want die ene werd ik echt op het allerlaatste moment overboden naar een 52 dollar en die andere map vol, schrik niet, die is gegaan naar 162 dollar. Ja ik ben ver meegegaan maar dit is wel heel extreem. Ik ben dus maar wat blij met deze 2 zakjes, behoorlijk oud en sinds vandaag ook in mijn bezit.


Brook Bond 1
Brooke Bond 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + vijftien =