Kijk eens rond

Ik plaats hier nu een foto bij van een 6tal zakjes die ik dus niet in mijn bezit heb. Ze zijn echte oudere exemplaren en je komt ze nooit op een beurs tegen en toch zou ik ze natuurlijk ook graag aan mijn verzameling toevoegen. Heel soms zie je een exemplaar te koop staan op bv Ebay, maar dan kun je hem niet bemachtigen omdat hij veel te veel moet opbrengen en ik niet zo gek ben om zoveel voor een zakje te betalen. Maar mochten er toch mensen zijn die mij hier aan kunnen helpen of die deze zakjes nog in een knutseldoos hebben zitten, mail me en we komen er misschien wel uit.Pickwick missend

Reacties

wou, mag ik er een van?

daniel jonkers 05-12-2011 @ 21:08

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − drie =