Gewoon leuk

Vriendin Jetty maakt dus kaarten van theezakjes. Ieder zijn hobby en als ik er naar kijk dan lijkt het me vreselijk moeilijk en voor mij niet te doen. Maar zij maakt dus hele mooie kaarten en ik wil jullie die niet onthouden en ze toch even via deze weg laten zien. Op onderstaande kaart is dus duidelijk te zien van welke theezakjes ze deze heeft gemaakt. Fantastisch hoor. Als je weer wat leuks hebt gemaakt, mail het me maar dan laat ik ze weer zien via mijn blog. Dit geld natuurlijk ook voor anderen die iets maken van theezakjes, zend me een leuke foto en ik doe er wat mee.

Kaart van Jetty

Reacties

hey hallo
wouw wat een leuke kaart
zelf maak ik nu ook heel veel kaarten das mijn hobby
ook kaarten met theezakjes maak ik
alleen heb ik nog niet genoeg zakjes
en ben op zoek naar menssen die misschien voor me kunnen sparen

Bouchra 10-04-2010 @ 13:14

Hoi,

Mail me even via contact, staat in de bovenste balk. Ik heb mega veel dubbele zakjes liggen waar jij ongetwijfeld wat mee kunt doen. Ik wil er graag vanaf en jij bent er vast blij mee.
Groetjes Maria

Maria 11-04-2010 @ 11:05

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − negentien =