Gezocht, maar wie weet waar?

De zakjes die ik hier onder heb staan, kwam ik dus afgelopen weken tegen op het internet. Maar ik weet verder helemaal niets van de zakjes. Waar komen ze vandaan en welk merk is het. Wie o wie kan me verder helpen met enige info of nog mooier, wie kan me helpen aan deze zakjes. Het zijn er zover ik nu weet 12 verschillende zakjes.

Onbekende zakjes

Reacties

Wat een mooie zakjes zijn dit he. Sinds kort heb ik ze aan mijn verzameling kunnen toevoegen.
Het is een serie van 12 zakjes van Pangea-Tea en afkomstig uit Tsjechië. De afbeeldingen op de zakjes zijn de figuren uit de “Shrek 3” film.
Ik heb ze helaas niet dubbel voor je, maar wie weet kan je ze met 1 van de Tsjechen wel ruilen. succes er mee. Marjoke

Marjoke 16-03-2007 @ 00:32

Hallo, bedankt voor je berichtje. Ik heb ze dus ondertussen al kunnen bemachtigen. Als het goed is zijn ze al onderweg deze kant op. Super. Zo blijft het verzamelen intressant omdat je steeds weer nieuwe en leuke dingen tegenkomt. Groetjes.

Maria 16-03-2007 @ 13:58

Hello, I’m teabags collector from Perú (South America) i would like to exchange with every people around the world, if you a re interested please send me an e-mail omarcar15@hotmail.com

Omar 03-05-2007 @ 19:49

oei ik denk dat ik te laat kom ik heb deze zakjes ook dubbel.
als je ze nog wilt mail me dan
groetjes Inez

backaert Inez 09-02-2008 @ 17:05

Hahaha, je bent bijna een jaar na plaatsing. Maar ik wil wel iets anders ruilen hoor
Maria

Maria 09-02-2008 @ 17:11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 2 =