Werk aan de winkel

De eerste beurs voor 2007 zit er weer op. Het aantal geruilde zakjes was niet overdreven groot, maar daar staat tegenover dat er iemand was die stopt met het verzamelen en een gedeelte van haar verzameling te koop aanbood. En daar zat ook heel veel tussen en ik ben dus ook best lang daar mee aan de slag geweest om te kijken of er nog iets voor me tussen zat. En dat zat er dus inderdaad, kwam daar behoorlijk veel oudere zakjes tegen die ik nog niet in mijn bezit had, dus super. Maar als klap op de vuurpijl kwam er ineens nog weer een doos boven water waarvan zij de inhoud tekoop aanbood. Allemaal oude Twinings en Lipton zakjes, ik had er na een paar minuten kijken al 20 zakjes, en toen heb ik de aanbieder maar gevraagd of ze de hele doos niet wilde verkopen en zodoende ben ik dus met een volle doos terug gekomen. Vandaag hoop ik nog een begin te maken met het verwerken van de zakjes in de lijsten en in de mappen. Heerlijk we vervelen ons dus niet de komende weken.

Het aantal geruilde zakjes was 169 en los gekochte 117

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × drie =