Ruibeurs

Verzamelbeurs op zaterdag 3 februari 


Op zaterdag 3 februari wordt er in de Giraf in Emmen een grote Verzamelbeurs gehouden. Dit is de grootste beurs van het Noorden. Een greep uit de diverse verzamelingen: munten, postzegels, ansichtkaarten, stickers, sigarenbandjes, telefoonkaarten, winkelwagenmuntjes, lepeltjes, pennen, suikerzakjes en nog veel meer.

De beurs is van 10.00-16.00 uur en kost voor volwassenen: € 2,50 en leden va
de Verzamelaar

€ 1,00. Kinderen tot 15 jaar mogen gratis naar binnen.

Reacties

Kom zaterdag ook naar de ruilbeurs in Emmen,heb vervoer kunnen regelen.Groetjes

Sietske Gijzen 29-01-2007 @ 21:51

Lijkt me hardstikke leuk kunnen we weer eens ruilen en bijkletsen. Groetjes Maria

Maria 30-01-2007 @ 13:20

Komen er veel theezakjesverzamelaars naar Emmen? Tot een aantal jaren geleden kwam ik elk jaar maar kwam er nooit een theezakjeverzamelaar tegen. Woon zelf dichtbij, dus misschien is het dan nu toch wel weer eens de moeite waard om te komen, groeten Geertje.

Geertje 31-01-2007 @ 22:56

Hallo
Ik heb eerlijk gezegd geen idee, maar ik weet dat ik met 2 vriendinnen kom, we treffen daar ook zeker nog iemand. Dus dat zijn er al 4 waar je mee kunt ruilen, dan lees je hier boven Sietske, zij komt met iemand en we weten bijna wel al zeker wie dat is. Dan was er iemand uit Amsterdam die al aangaf om te komen en meestal is Janet de Boer er ook wel, dus al met al is het altijd de moeite wel al waard om even langs te komen. En vergeet niet dat we ook even weer de laatste nieuwtjes over de zakjes kunnen bijkletsen, dat is ook vaak net zo belangrijk. Ik hoop je dus zeer zeker te zien. Groetjes Maria

Maria 02-02-2007 @ 09:22

Ik kom ook met mijn vriendin die ook spaart en er komt iemand uit Amsterdam die pickwick,hornimans spaart en andere jaren ben ik ook geweest en er kwamen ook altijd mensen bij Zwolle vandaan of ze nu ook komen weet ik niet.
Maar zover ik weet is het altijd nog wel de moeite waard geweest.
Dus ik zal zeggen kom ook gezellig langs.
Een nieuw gezicht vinden we altijd wel leuk en je gaat ook een beetje om de gezelligheid heen even bij kletsen over alle thee nieuwtjes.

José 02-02-2007 @ 10:54

Het was weer een leuke ,gezellige beurs.Je kunt wel wel gaan denken zou er wel wat komen ,maar als we zo allemaal denken komt er niemand .Dus als er een beurs is en je hebt tijd altijd er heen.als er weinig mesen zijn kijk je alles veel beter naen kom je vaak toch met heel wat geruilde zakjes thuis.Wuij zeggen hier op zijn Fries net sinne der hinne Groetjes Sjieuwke

Sjieuwke Buding 13-02-2007 @ 18:52

Bedankt voor je positieve reactie, inderdaad was het een super gezellige beurs, en het is nu eenmaal zo, soms ruil je heel veel en de andere keer bijna niks, maar je hoort altijd wel de laatste thee nieuwtjes, de nieuwe zakjes die er zijn worden vaak wel besproken, ik raad dus ook inderdaad mensen aan, gewoon heen gaan.

Maria 13-02-2007 @ 19:22

Een wat late reactie van mij maar ik ben inderdaad naar de beurs in Emmen gegaan. Voor mij bijna een thuiswedstrijd want ik woon in Klazienaveen en dat is 10 min. rijden. Ik was samen met mijn dochter Janneke die diddl spaart. Ook zij heeft kunnen ruilen dus dat was wel leuk. Zelf heb ik zo’n 160 nieuwe zakjes op de kop getikt wat ik niet had verwacht omdat ik maar1’koffer’bij me had. Ik had er nog 1 maar die was ik kwijt, ik dacht bij de verhuizing. Maar hoera afgelopen weekend kwam die weer tevoorschijn, dus nu nog meer ruilmatriaal. Verder heb ik een aantal zakjes uit Rusland omdat mijn eega daar werkt. Ik kan er alleen geen scan van maken omdat ik m’n printer niet aan kan sluiten. Nu dit was het eerst wel weer, groeten Geertje.

Geertje 06-03-2007 @ 22:44

Hallo, leuk dat je reageert hier, blijkt maar weer uit dat ondertussen veel mensen deze blog weten te vinden. En wat ook leuk is dat ze regelmatig terug komen. Maar zou je mij kunnen mailen, dat kan via de zwarte balk helemaal onderaan deze pagina en dan klikken op theezakjes, want ik wil graag je mail adres. Groetjes Maria

Maria 07-03-2007 @ 06:58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vier =