Bijwerken

Samen met vriendin en collega verzamelaar Jose een kleine verzameling opgekocht van iemand die met het verzamelen is gestopt. Hardstikke leuk, maar nadat Jose eerst heeft gekeken wat er voor haar in zat, ben ik dus nu aan de beurt. Zij heeft een grotere verzameling dus logisch dat zij ook als eerste gaat kijken. Maar vandaag heb ik de doos naast me staan en ga ik aan de slag. Ik woon hier in een plattelands gemeente in Oost-Groningen en daar is het met Oudejaarsdag dus carbid schieten. Misschien zijn er lezers die denken wat stelt dat nu voor, maar hier is het traditie. Vanmorgen om 8 uur was het al een en al lawaai en de jeugd van Zuidbroek, begint met de eerste knallen. Maar ik hoop dus vandaag tussen de oliebollen en misschien wel het eerste glasje wijn weer een leuk aantal zakjes toe te voegen aan de verzameling. Ik geniet dus zeer zeker van deze laatste dag en ik hoop een eventuele lezer(es) ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =