Voetbal

Bij de KNVB zijn dus een aantal mensen die liever niet 2 dagen achter elkaar rond de kerstboom willen zitten, want die hebben dus bepaald dat er voetbal is op deze 2de kerstdag. Gelukkig niet in de Jupiler Leaque want dat zou betekenen dat ik aan het werk moest maar wel op het aller hoogste niveau. FC Groningen speelt dus thuis tegen Sparta en ja als er weer een baas is die me daarvoor kaarten geeft dan is het wel de bedoeling om te gaan. Maar blijkbaar is er wel minder animo als op een gewone dag, want ik kreeg dus van diverse kanten kaarten aangeboden. Maar kan er toch echt maar 2 stoelen van gebruiken. Jammer dat ik niemand wist die ik op deze dag blij zou kunnen maken met een aantal kaarten. Maar ik ga dus wel en naderhand duik ik de keuken in, alles staat al zover klaar, dus we kunnen dan genieten van onze gourmetschotel.

Reacties

Dit zakje is ook reeds aan de verzameling toegevoegd

Maria 25-02-2007 @ 14:12

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + 11 =