Allemaal zakjes

Eindelijk weer eens even wat tijd, had het de afgelopen week druk met allerlei neven activiteiten en kom niet aan de zakjes toe. Maar vanmiddag toch nog weer een 50 zakjes in de pc gezet en in mappen gedaan. Ben nog niet klaar met het ombouwen maar ik had even geen zin meer, en wilde toch even wat leuks doen, en dat betekent dus theezakjes. Heb de afgelopen week ook weer een dikke envelope gekregen van Johan, de verzamelaar uit Nijverdal. Hij spaart ook zakjes, maar wil alleen volle zakjes ontvangen want hij wil de thee eerst ook drinken. Heb er dus vandaag ook weer een envelope vol terug gestuurd. Daar naast een envelope vol naar Monique, een jonge verzamelaarster die via deze weblog contact heeft gezocht en ik graag op weg help met allerlei zakjes. Dus al met al een leuke dag, die grotendeels in het teken stond van de zakjes. Twinings oud 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + 10 =